Οπωροπωλεία – Vitamin Bars

Στις 4 Εποχές λαμβάνοντας υπόψην  τις ανάγκες του καταναλωτή στους σύγχρονους  ρυθμούς της καθημερινότητας, δημιουργήσαμε μια πρότυπη αλυσίδα οπωροπωλείων  – Vitamin Bars με αφετηρία το Καιμακτσαλαν ( Όρος Βορας) 


Τα οπωροπωλεία 4 Εποχές   «φλερτάρουν» με το delicatessen, Στα προφανή που είναι τα οπωροκηπευτικά και θα βρεις ότι καλύτερο εποχικό τραβά η ψυχή σου, φιλοξενούν ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα αλλά και προϊόντα μικροπαραγωγών απ’όλη την Ελλάδα, προσφέρουν μια γκάμα σε «εξωτικά» και επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά, αναβαθμίζουν τις επιλογές μας αλλά τις καθημερινές συνήθειές μας.


Φρεσκοστυμένοι Χυμοί Ημέρας

Εδώ θα πιεις τον χυμό σου! Φρεσκοστυμένοι χυμοί ημέρας και μια πλειάδα συνταγών που επιμελήθηκε διατροφολόγος για να καλύψουν διάφορες διαθέσεις και ανάγκες. Χυμοί ενεργειακοί, δυνατού  πρωινού, αποτοξίνωσης, καύσης λίπους, βόμβα βιταμινών. Όλοι οι χυμοί μας παρασκευάζονται παρουσία του πελάτη και κατά επιλογής του από τα πιο εκλεκτά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Σούπες Ημέρας

Εδώ και για Σούπα Ημέρας!  Καυτή και πεντανόστιμη, παρασκευασμένη φυσικά επιτόπου στην κουζίνα των “τεσσάρων εποχών” με τα φρεσκότερα υλικά,  έτοιμη να την ρουφήξεις από το χάρτινο κύπελλο που την σερβίρουν, εκτιμάται ιδιαίτερα ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Δυκτιο Καταστημάτων Σε Όλη Την Αττική

  • Λεωφ. Αθηνών 380 Περιστέρι, 12131 Τηλ: 2111164990
  • Βάρναλη 39 & Κλεάνθους, Μεταμόρφωση, 14452 Τηλ:2168093175
  • Πατησίων 170 Αθήνα Τηλ:2130106946
Αρέσει σε %d bloggers: