Μήλα


Η παραγωγή προέρχεται από την περιοχή της Έδεσσας και συγκεκριμένα από το δημοτικό διαμέρισμα Βεγορίτηδας . Η συγκέντρωση των φρούτων γίνεται σε ψυγεία που διατηρεί η εταιρία στην Άρνισσα Πέλλας, στο κέντρο μιας περιοχής όπου τα Μήλα είναι η κύρια καλλιέργεια και τα κτήματα εκτείνονται μέχρι τους πρόποδες του όρους Βόρρας σε υψόμετρο 1100-1200 μέτρων.


 

Περισυλλογή

Αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις γλυκαντικών δεικτών σακχάρου (Brix ) και αμύλου από το εξειδικευμένο μας προσωπικό. Οι παραγωγοί συλλέγουν τους καρπούς του σε κιβώτια (Κλούβες) και παλετοκιβωτια (bins) για να μεταφέρουν την σοδιά τους στις εγκαταστάσεις μας . Εκεί γίνεται ποιοτικός έλεγχος πετυχαίνοντας έτσι το βέλτιστο αποτέλεσμα στην μακροχρόνια αποθήκευση και συντήρηση των φρούτων.

Διαλογή ,Ταξινόμηση & Συσκευασία

Έχουμε υιοθετήσει αυστηρό πρωτόκολλο διαλογής εξοπλίζοντας τον χώρο μας με εξελιγμένη μονάδα διαλογής και ταξινόμησης για τα φρούτα μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας φρούτα κορυφαίας ποιότητας και χαρακτηριστικών . Η ταξινόμηση γίνεται βάση χρωματισμού και μεγέθους. Έπειτα τοποθετούνται και συσκευάζονται σε διαφόρων ειδών κιβώτια ανάλογα την κλάση τους.

Αποθήκευση

Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ψυγεία ελεγχόμενης ατμόσφαιρας με σταθερή θερμοκρασία και υγρασία διατηρώντας τα φρούτα ενυδατωμένα, αυξάνοντας το χρόνο συντήρησης στο έπακρον .

 
Αρέσει σε %d bloggers: